Är du för liten eller?

Satt och spelade b2b cg igår kväll. Märligt nog var inte exakt varenda hand riggad. Några händer fick inte stå, visst.. Men i det stora hela var det en normal session..  Framsteg ;-)

Astrid sa att hon inte ville bli mamma när hon ska bli stor längre (har sagt att det är det hon ska bli tidigar nämligen),
Jag ska bli storasyster sa hon nu..
Gulligt.

Vi har bara tagit det lugnt, jag, Astrid och Bob dom här dagarna. Stambytet är klart och det blev supernice.
Mysiga kvällar, middag hemma. I går var det barnkalas. Vi åkte hem till Ida och hennes föräldrar. Tjejernas prinsesstema spårade ur fullständigt, som sig bör. Och vi satt med dom andra föräldrarna. Hur trevligt som helst.

Ikväll får vi se vad vi hittar på. Jag är i alla fall barnledig, så man kanske borde hitt på nåt hyss. Annars kan man alltid leka prinsess, det fattaru väl! Eller äru för liten?

d


Kommentarer
Postat av: Julia & Amanda

Hej Dilba!

Vi är två tjejer från John Bauer Gymnasiet i Sundsvall, som har startat ett UF företag. Vi har bestämt oss för att göra en kokbok med temat ”kändisrecept”. Om du väljer att vara medverka i våran kokbok kommer du att få två A5 sidor, en om information om dig och en sida med ditt favorit recept.

Så nu är vår fråga till dig, vad är din favorit maträtt? Om du har tid över får du gärna skicka ett recept, men om du inte har det nöjer vi oss med en maträtt.

Vi hoppas att du kan och vill ställa upp.

Svara gärna innan den 17 november 2008 =)

Amanda[email protected] eller [email protected]



Tack på förhand!

Julia Persson & Amanda Norin

Amina UF

2008-11-06 @ 18:01:26
URL: http://cholia91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0