Yessss.. Äntligen bakis!

Har aldrig upplevt det där som alla andra så kallat normala människor har på sin CV. 
Vadå? 

Jo en HEDERLIG bakfylla.

Jag och Astrid skulle på en härlig middag hos min storasyster. Hon hade bjudit in ett gäng underbara, ursköna tjejer.
Astrid och hennes kusin Nomi är lika gamla och leker fantastiskt bra ihop. 

Dock efter ett litet privat samtal med storasyster innan alla kom resulterade i en svår känslodipp för min del.
Jag tappade totalt lusten att mysa.. det dog ut. Vad ska man göra?

Jag sa att nu åker vi hem, men Astrid ville inte och blev arg. OK, hon fick stanna hos Nomi. Själv åkte jag hem, 
tyckte synd om mig själv och beslutade mig för att pröva det där. Drog till CC för att spela poker och drickar määängder med sprit (vilket i mitt fall är ett skämt eftersom jag inte tål någonting). 

Sagt och gjort. Jag fick i mig 4 hela drinkar. Tro mig, det är otaliga mängder för mig och min späda kropp. 

På Kasinot så spelade jag i vanlig ordning "aggropoker". Men eftersom det var Fredag så hade jag en hel fanclub bakom i flera timmar som bara stod och tittade på när jag spelade. Vilket är kul. Brukar alltid vara ett par stycken som gör det nu för tiden. Att stå för underhållningen är ju någonting som jag är van vid, men kanske inget jag vant mig vid i pokesammanhang. Skoj. Det slutade med att jag i "fyllan" babblade med ett gäng grabbar som stod bakom mig.. showade (sicken clown) och visade dom mina hålkort samtidigt som jag spelade. 

Och dom njöt av underhållningen. Lika "classy" som snubbar som står och drar halvroliga skämt på fyllan för att roa tjejerna..  så jag ser det som en merit att jag var lite så där fyllepatetisk :-)

Sen kl tre åkte jag hem, trött. Plussade nästan 8 tusen.. och kände att jag borde ha druckit EN drink till för att bli bara liiite för full om ni fattar vad jag menar. Inte illa-mående, för det vill jag inte. Utan, mer det att somna helt färdig och se rummet snurra.. Fast så blev det dessvärre inte riktigt. 

I dag är jag mör, som man ska. Trött som tusan, då jag åkte och hämtade Astrid vid 10. Sen åkte vi hemmåt och köpte film, hamburgare och lite annat som Astrid ville ha på Gallerian nära mig. Nu är det lugna gatan här hemma. Astrid tittar på Tottoro (en ljuvlig barnfilm) och jag tänkte ta en powernap i soffan. Jag mår dock inte illa eller har någon obeskrivlig huvudvärk. Men att vara så här trött och sugen på hamburgare måste väl ändå räknas som bakis. Eller?

hugs

d


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0