Så mycket kärlek, Tack!

Oj, vilken fantastisk dag och kväll och natt jag fick uppleva på alla hjärtans dag.. Jag blev överraskad av Finken (med Astrid i hälarna) som kom in med blommor och present. Som Astrid så fint senare beskrev för sin pappa.. mamma fick sånt som man har på tuttarna (underkläder) lol. Btw så ville hon också ha på sig sånt som jag har på tuttarna härom dagen..

Sen gjorde vi oss i ordning och min busiga Fink kom på ide´n att vi skulle dra till sirap och äta pankakor. Det var verkligen en fullträff. Amerikanska pankakor mmmmm... gott. Sen var jag tvungen att jobba lite i studion med Ishi och Ola. Gick mycket bra och jag var klar på några timmar. Sen på kvällen så åt vi en helt underbar middag på La Rouge. Finken tog avsmakningsmenyn och jag kände ett starkt behov av ankleverterrin och lamm till huvudrätt som jag lite snyggt toppade med creme brule. Lite runda under fötterna (min bättre hälft och jag) åkte vi till Lydmar och tog ett glas skumap som Jonas (Resturangchefen) blixtsnabbt satte i nävarna på oss.
Det var första ggn jag gick dit sen dom startade trots att jag varit på väg så många ggr tidigare. Pelle har berättat hur mysigt det är där så igår på Alla hjärtans dag gick vi som sagt dit. Hur mysigt som helst. Känns som att sitta i vardagsrummet, fast med bästa service och toppenmusik (som kalle spelade). Efter det så drog vi till Casinot och spelade och drack några drinkar.
Vi hade hur kul som helst (nästan hela tiden ;-) Bosse (som inte nog med att han spelar fantastiskt bra) hade förmånen att få in titeln som årets rötkuk i nästan varje hand som han inte bara vann på ren "skill". Svår orättvisa med andra ord!!
Totalt gick jag mer eller mindre plus minus efter vårt besök på cc. Bosse vann rakt ut och får stå för chips och dip även nästa party som straff. Detta var en underbar och ljuvlig dag och natt.

Tack älskling, du är underbar.

d

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0