Det var inte snällt mamma..

 -Vad är det för dag i dag? (Astrid)
- Det är Tisdag älskling (jag)
- Det tycker inte jag var snällt. (Ser fullständigt allvarlig ut..)
- Va? Varför är inte det snällt?
- Därför jag vill ha godis...

Var får hon allt ifrån. Och hur skall klara mig utan dessa kommentarer när hon växer ifrån dom?

Det är seg söndag, men en väldigt mysig sådan. Vi har inte fått tillräckligt med sömn men man får väl skylla sig själv antar jag.
Kass pokerkväll i går som ni säkert märkte från mitt tidigare inlägg, däremot hade vi roligt och blev full kastrull, vilket i min värld räcker med typ en päronkonjac (eftersom jag nästan aldrig dricker) Finken är allergisk mot alkohol så han blir väldigt sött högröd först och sen lite fläckigt vit i ansiktet. Det är inte på något sätt farligt för honom, men detta är hans reaktion i alla fall.

Nu sitter vi med datorerna i knät och spelar turnering. Jag spelar bara en därför att jag är för trött.. Han spelar som vanligt en miljard (typ). Jag reggade av misstag till en hu omaha 100e sit and go.. Jag är verkligen en jätteomaha (eller Yamaha som en invandrarfarbror på casinot trodde att det hette) fisk. På något märkligt vänster lyckades jag ändå vinna den.
Måste vara b2b riggen i farten..  Hälften är bust i min 100k garre och Finken sitter och spelar något finalbord heja heja..
Jag sa till honom att han måste köpa en jättefin blomma till mig som luktar godast i världen typ om han vinner och han lovade att göra detta. ;-)

I morgon är det dax för dagis och möte med en artist och en annan låtskrivare. Båda mycket begåvade. Ska bli skoj. Sen har jag lite att fixa med den här veckan inför Aftonbladet bloggen och ett annat jobb som jag inte vill berätta om än..

hugs

d


d

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahah! vilken söt dotter och DUU DILBA jag älskar din musik

2009-01-25 @ 23:14:40
Postat av: Linda

Frugan har jabbat järnet. Belle var jätteduktig ikväll. :)

2009-01-27 @ 01:41:52
URL: http://songbirdie.blogg.se/
Postat av: Thomas Sjödin

Hahaha det där med godis är inte lätt. Barn vill ha lördag varenda dag!

Ha det så gott....

2009-01-27 @ 11:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0