Ding ding ding..

Jag mötte upp Sam och Gusten på casinot och vi åt en bit. Det var tänkt från mitt håll att jag skulle spela cash games och ingenting annat, men Gusten hetsade mig att spela turneringen och det gjorde jag. Kan inte påstå att jag gjorde mitt A spel hela vägen. Men jag hade en mycket bra timing... Jag la hyfsade händer i lägen där det bombades på precis efter mig och jag bluffade i dom lägen som tillfället var rätt. 76 pers var med från början och var hyfsat short när det var 3 bord kvar. Lyckades plocka upp några helt ok händer när några shortstackade ställde in och vann dom. Finalbordet gick hyfsat,  men jag gjorde en riktigt dålig syn   när vi var fyra kvar. Shorthanded och Anders hackade på min BB varje varv. Vid ett tillfälle så ställde jag honom all in efter raise på knappen från honom. Han vek och min A4 fick stå. Varvet efter ställer han i samma pos och jag viker.. Varvet efter ställer han igen och jag börjar se rött. Tittar ner på KQ suit och av hans min att döma när han tittade på sina kort så var jag helt säker på att jag hade en coinflip. Jag synar och han visar 44. Det är en korrekt bedömning men också ett oerhört dåligt spel när jag synar. En onödig syn och hans fyror stod. Tredje platsen gav 28k och chiplead hade en miljard typ... så tredje eller fjärde plats ansåg jag inte gjorde större skillnad. Hur som helst slutade jag på 4de plats och fick 20k och rankingpoäng.. sen spelade jag lite 2020 mest för att varva ner, men det gick som tåget det också och jag slutade på 10k plus där. Så plus för kvällen kom jag precis hem och inser återigen att jag borde sova. Huvudet fullt av tankar som inte vill ge sig av.

Mycket har hänt på sistone och jag hörde av mitt ex att Astrid saknade sin mamma i morse. Kommer att bli en supermysig återförening i morgon. Jag längtar mig galen efter henne. Jag behöver ha henne hos mig, här  är så tyst och tomt utan mammas lilla docka.

Mycket pokersnack där, men det händer inte så ofta (för er som inte är insatta) så ni får ha överseende.

hugs

dilba

Måste lägga in så här i efterhand.. senildement som jag är stod jag utanför dagis när Astrids dagiskompis Klara påpekar att Astrid inte är på dagis i dag. Både hennes mamma och jag fnissade och jag frågade hennes mamma ifall Klara möjligtvis hade klivit rakt in i mytomanåldern. Vi skrattade åt världens sötaste Klara. Men flickan hade rätt. Astrid var inte på dagis, hon var hemma med sin pappa och bakade bullar. Det är inte förrän i morgon som jag får min  lilla sejj tillbaka. Men jag åker och äter middag och bullar med dom innan jag åker till cc ikväll så jag får vara med henne en liten stund i alla fall.

d

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Mer sånt gärna, haha. Inte så vanligt att man får läsa pokerhänder på tjejers bloggar, men det behövs. Mer poker åt folket ;-). Roligt att det går bra för dig!

2009-01-16 @ 16:01:38
URL: http://mylifeandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0