Hemma igen..

Vi har varit i Jönköpig på familjeparty. Bofinkens sköna syster Ann fyllde år och detta firades med god mat och
superskönt sällskap. I övrigt var hela resan mysig, med guidad tur och andra roliga inslag.
Min familj är ju lite casual och det var skönt att Finkens familj var likadan. Jag kände mig hemma där.
Vi var och tittade på bilar innan vi skulle åka hem. Jag som har försökt sälja in SAAB till BoFinken som är inne på att köpa
en ny bil blev lite besviken när vi provkörde en där. Fast det är klart, det var ingen Aero 93a.. det var något annat trams.
Tycker dock att det är lite viktigt med ljus klädsel i svarta bilar,eftersom jag anser att en SAAB ska vara JetSvart och inget annat. Vi var inne på Mercedes och fick kass service där (Bosse ville titta på bilar där) så det föll sig naturligt för oss att med gott samvete gå därifrån. 
Nu grindar Finken och jag har gjorde det också. Bustade i pengarna (men det var grus) i 30k garren på stars, som jag nästan aldrig spelar på längre. Warm up och Million var klassiska spel. Busta med AK mot QQ i million.. och jag ställde med 66 när jag blev short i Warm Up efter att ha varit eländigt kortkall och alla foldade till mig på knappen.. Small blind hittade AK och vipps var man bust.
Nu är jag pigg och funderar på att dra till casinot och spela.. vi får se.. eftersom Finken grindar sina (normale) hör och häpna BARA nio bord. Det var typ tolv eller fler innan..

over and out ...

Kommentarer
Postat av: Sara

Jadu det där med bilar är ett gissel. Ett nödvändigt ont och det finns inte ett självklart val heller.

Hoppas att ni får hålla er friska. Just nu har jag två febersjuka gossar :(

2008-12-02 @ 10:09:30
URL: http://charliot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0