Fredagsmys.

Skönt att promenera överallt just nu. Jag får ordentligt med motion och går säkert en mil om dagen.
Det konstiga med det är att man plötsligt tycker att sånt man annars tycker är ett längre avstånd blir kortare.
 
I dag hade jag ett lunchmöte angående ett gig den 8de Juni, jag återkommer mer om det senare.
Innan det en kort stund hos frissan. Ikväll blir det lugnt med Astrid, spahetti och köttfärsås på menyn och sen Fredagsmys. När hon somnar kollar jag säkert någon bra film.
 
hugs
 
dilba

Älskar...

... älskar inte...

Det finns fler prästkragar på ängen?
Nej det gör det faktiskt inte längre.
Jag har plockat vartenda en av dom bara för hans skull och hela
ängen ser ut som ett stort snötäcke av vita blomblad som
ibland far runt och vänder som en kappa för vinden..

Kanske är det guds straff för att jag plockade dom allihopa
och inte ville nöja mig med "älskar inte" från den första, andra och tredje blomman.
Kanske skapade gud alla blommor lika på just den här ängen
av någon anledning? Vill inte himmlen och jag samma saker?

Kanske gömmer sig någon liten prästkrage kvar under alla jag har plockat
men just nu är alla blad summan av "älskar inte"
och det börjar bli mörkt och kyligt.
Några blåklockor sticker stolta upp och ser yrvakna
och triunferande ut i sina bladlösa skapelser. Ett vackert hån.

Nedanför ligger förödelsen som ett spår av ett totalt misslyckande.
Det blå lyser så vackert mot det vita,
Fridlysta och fulländade nickar dom godnatt
till flickan som nu hatar alla världens prästkragar..
 
hugs
 
dilba
 
 
dilba

Ibland..

Känner jag mig tom, ensamhet är tråkigt även om den är fantastisk trygg och pålitlig. Jag älskar mitt liv på många sätt. Astrid fyller mitt liv med så mycket kärlek. Konsten, mina egna inre samtal och uttrycksformer är konstant i rörelse. En betraktelse av livet som gör att man kan ta allt i sin egen takt. Ibland dubbelt så fort som alla andra och ibland skära ner till halva farten.
 
Jag älskar att ta bilder. Har köpt en massa fantastiska fotoappar som jag gillar att pyssla med. Jag har blivit bortskämt med inte bara en bästa vän, jag har många fantastiska och mycket nära vänner som jag har kännt i över tio år och vissa mer.. Vänner som på riktigt känner mig och tycker om mig för den jag är och jag dom.
 
Här om kvällen var en av mina bästa killkompisar Sam över på middag. Vi har inte setts kontinuerligt dom senaste fyra.. fem åren och han såg Astrid sist när hon var fyra. Nu är hon nio och han ville gärna träffa henne också.
Jag lagade middag och sen spelade vi BG och drack kaffe. Roligt som vi alltid har när vi ses. Vi skrattar ihop och har samma humor. Han är en fin vän.
 
I går tränade jag med Richard Seifert, som säkert är Sveriges i särklass bästa personliga tränare.
Han och hans fina sambo ska skaffa hundvalp och jag tänker på hur det är Astrids högsta dröm. Men hennes pappa är allergisk och jag har inte tid att ensam ta hand om en liten vovve.
 
I dag har jag träningsvärk men tycker att det faktiskt är ganska trivsamt eftersom det känns väldigt skönt att återfå kontrollen på min kropp. Jag tränar inte för att se bra ut i bikini, jag tränar för att kunna känna att kropp och själ sitter ihop. Att jag har kontroll på musklerna och kan spänna dom om det behövs utan att få ont i ryggen eller så, som jag har fått ibland.
 
Nu bilder..
 
Sam, eller SammaLika som Astrid och jag kallade honom när hon var liten.
 
 
 
Den där ska jag åka på Grönan någon kväll när jag inte har Astrid, nästa vecka kanske :D.
 
 
hugs
 
 
dilba

Den blomstertid nu koooooommeeeer...

 
 
 
Jag minns när jag var liten och det blev läge att sjunga i kör i skolan. Jag bara älskade det. Det var ju inte som att man drog slutsatsen att det kanske var något man kunde pyssla med när man blev stur. Men jag kommer ihåg hur uppfylld jag blev av att lägga stämmor och sjunga ihop med andra.
 
Under min vuxna tid så får jag fortfarande samma känsla. Samma lyckorus, samma gemensamhetskänsla och harmoni av alla harmonier.
 

hugs
 
dilba
 
 
 
 
 
 
 
 

Sol i sinnet och på himlen..

Solen tar över. Allt händer på en gång och samtidigt just nu. Det gäller att hänga med i svängarna och hålla reda på allt som måste göras och fås gjort i tid. Jag har ju som vanligt sjukt många järn i elden samtidigt och jag misstänker att jag landar där för att jag faktiskt trivs i ett ganska hektiskt tempo och för att jag är bra på att klara av just den typen av situationer.
 
Astrid fyller år den 21 Juli, varje år så har det varit svårt att få tag i hennes jämngamla vänner till kalaset eftersom i stort sett alla alltid varit bortresta till landet eller på andra semesterorter världen över.
 
Hon är van vid att det är mest vuxna på hennes kalas. Vi har firat med tårta eller grilla i Hagaparken, eller Gröna Lund efter en härlig lunch. I år lovade vi henne att hon skulle få ha en födelsedagsfest innan sommarlovet sparkar igång. Det vill säga en månad för tidigt.
 
Problemet för min del är ju att jag är bortrest då, till Köpenhamn så det resluterar i att jag måste avbryta min arbetsresa som har en längd på två veckor, ta flyget hem på Fredagkvällen, fira henne på Lördagen och genomföra ett gig samma kväll, och sen åka tillbaka till Köpenhamn på Söndagen. Lite så där är det. Kaoz med andra ord.
 
Men det är väl lyxproblem gissar jag. Det finns folk som är arbetslösa eller inte kan välja av andra anledningar.
 
Helgen som gick var mysig. Den var anorlunda. Något oväntat hände och jag känner att jag inte riktigt har full kontroll på läget, det är inte som vanligt. Från att ha varit en person som inte har några som helst problem med förändring till en person som stretar emot. Har jag mognat eller vad är det frågan om? Vore inte en dag för tidigt i så fall.
 
hugs
 
dilba

Lite mycket om ingenting.. typ.

Jag har märkt att dom har gjort om här lite, eller ursäkta mig, jättemycket rent funktionelle på blogg.se
Det gör i och för sig att det kanske tar några inlägg innan jag kommer på hur jag ska bifoga sköna bilder som jag har tagit. Enorm TILT.
 
Spelade Fredagsturren på Krukan för nöjes skull igår. Jag hann spela, typ två händer eller nåt.
Slog upp med 89 suit som för övrigt är en av mina absoluta favorithänder.
Syn bakom på knappen, omslag lilla blind. Då min hand är en sån hand jag gärna vill ha fler spelare med i så synade jag bara och knappen gjorde likaså. Dessutom så vill jag givetvis inte behöva råka ut för ett omslag igen, även om det var en djup turnering och vi började med ett stackdjup på 20k.
900 kostade det pre.
 
Jag floppar nuts direkt. 7JT, regnbåge. Eftersom den är precis allt man kan önska sig och mer därtill så vill jag försöka få in så mycket marker i stacken som det går. Någon lär ju ha träffat och dessutom så blixt-checkar small blind vilket får mig att tro att han kommer att check-raisa knappen som ser heltaggad ut. Så jag checkar bakom och mycket riktigt. Hon bettar. Han slår om, och jag tänker att det vore mycket trevligt om hon slår om igen så jag kallsynar bakom. Hon ställer in blixt. Tilt att han foldar, men så gick det till. Jag synar och hon visar upp set i sjuor. Det är typ en av dom få händer som jag verkligen inte vill se då parad bräda är så dödlig. Hon hade tur och jag hade det inte. En tia direkt på turn och så var dramatiken över. Jamenvisst. Det bästa är ändå hennes kommentar vid show-down. Nämen OJ, jag trodde aldrig du hade stege, det tänkte jag inte alls på.
Jag tänker tyst för mig själv (nämen stumperumpan det förväntade jag mig inte heller och spelade därför som jag gjorde), är det någon som har en goodie-bag att ge henne btw?
 
Jag svarade dock.
 
- Nej, jag vet och det var ju precis det som var meningen...
 
I övrigt kollade jag på en riktigt rubbad film i dag. My name is Dina. Duktiga skådespelare, brutala sexscener och totalskruvad handling på ett mycket underhållande sätt. Rekommenderas om ni känner er i mental balans annars hoppa 4 Fuck Sake.
 
hugs
 
dilba

På tredje dagen blev hon blond och sen varde det ljuslykta och oj så skoj hela dagen och hela natten, fifan.


Long time no see..

Som jag skrev i mitt sista inlägg på PokerListings så kommer jag att återgå till min blogg här.
Här har jag friheten att skriva om vad jag vill precis när jag känner för det.
 
Man ska inte underskatta frihet, alla har inte den inre upplevelsen till sitt förfogande.
Jag har skrivit en dikt om frihet..
 

Frihet.

..åtnjuter den som väntat
som känt bojor kring sitt bröst

Ett blad som tas ifrån din mun
kan vara samma blad som skär
dig tudelad och samman i nästa sekund

Frihet är ett ögonblick
visioner av nya möjligheter
som tidigare varit förslutna
i tusen ensamheter.

Om vi väljer att fängslas
av den hopplöshet som förtvivlan erbjuder
Förnekar vi friheten i sitt ädlaste slag
och vänder ryggen till
en bättre morgon dag.

 


hugs

 


dilba


RSS 2.0