Nyårsafton!!

Yes, det var toppenkul. Roligaste kvällen på riktigt länge. Middag på Sturehof..    jag älskar deras skaldjursplatå...
Pumpa en massa skumpa mens Andreas döpte om det till 2lax9 till 2lax10. Aldrig hört själv, han påstår att dom har skrivit det i Aftonbladet. Skulle med andra ord vara vedertaget då... eh?

Kul hur som helst. Vi blev mysiga och myste vidare i natten.. casinot.. drinkar.. plus.. Och sen vidare till Anglais.
Också hur trevligt som helst. Träffade två tyskor som var här över nyår. Dom hade beställt in 2 glas mjölk. Och mellanåt så tog hon fram sin GIGANTISKA flaska likör som hon spetsade deras möjlk med. LOL. Diskret någon? Eh.. nä.

Dom var i alla fall väldigt trevliga och jag tvingade i Andreas en flaska Champagne samtidigt som jag själv höll mig till Cosmopolitans. Yes.. Tolvslaget på Stureplan. Sådär.. helt ärligt. Va´Eska du.. fyrverkerier???!!!!!

Dåligt med KAAABOOOM på Stureplan helt klart. Men mysigt och jag ringde Astrid som verkade ha det toppen i Dalarna med kusinen Agnes (eller Agnis, som hon alltid har hetat i Astrids mun).

Sen till kvällens höjdpunkt. Solidaritet. Jag hade gjort upp med Michael och Erik om att ses där för dom skulle spela där. Dom är med i bandet Attic och jag är helt såld på deras musik. Ja förutom det faktum att vi är goda vänner sen 15 år tillbaka, jag och Michael. Eriks dans igår toppade det mesta. Jag skrattade så jag nästan kissade på mig.

Tror att Andreas fick precis EN drink för mycket. Ni vet i den där Monthy Phyton sketshen när den tjocka farbrorn tar en sista chockladpralin.. ja jo så, typ fast i drinkväg. Kanske skulle ha hoppat över, det där sista.. bara precis den där sista. För plötsligt säger han. Jag går hem nu. Ok, det var bara att kasta in handuken. Take one for the team och se till att fisken kom hem ordentligt. If you know what I mean.

Om jag hade roligt. YES.

Vad hade ni för er?

hugs
d

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0