Gramms för bästa kvinnliga..


Jag såg Fredrik Strages dokumentar igen och jag minns det som igår. Jag minns hur jag var där på dagen och soundcheckade inför mitt liveframträdande den kvällen. Jag minns när jag kom dit till min loge, hur jag träffade Leila som var (som vanligt) en fullständig vulkan av dålig självkänsla. Då var hon nykter (på dagen). Hur hon kom till mig och sa att hon inte hade något att ha på sig inför kvällen. Jag lånade utmin "top" till henne. Hur hon inte ville gå in til smink därför att "alla hatade henne" som hon sa.. Trots att jag hade häcken full med intervjuer osv så släpade jag in henne till smink och försökte lugna henne med att allt det där bara var spöken i hennes huvud.
Jag sa om och om igen att hon var fantastisk och hon var lugn (vilket jag också menade men förstod att hon om någon behövde höra), tills efter grammis.

Det märkliga är att jag också minns när dom ropade upp mitt namn för den som vunnit årets kvinnliga, att jag först blev jätteglad när jag stod där, men att jag sen ganska snabbt kom på att Leila förmodligen skulle bli ledsen.
Jag hade jobba häcken av mig hela det året innan och skivan tog 3 år att spela in och dom första låtarna var skrivna sedan 5 år tillbaka. Men när jag stod där så var det delade känslor.

När jag kom backstage var Leila i upplösningstillstånd. Det gjorde ont att se hur jobbigt hon tyckte att det var. Hon var också en hårt arbetande arbetarklasstjej med ambitioner. Bara det att hon slog i ännu mera underläge. Hon berättade för mig om sin situation och bakgrund vid ett ögonblick. Och jag kommer att bevara dom hemligheterna eftersom jag fick ett förtroende av henne som jag inte på något sätt har några avsikter att bryta.

Jag önskar att livet kunde varit vänligare mot denna söta lilla goa tjej, jag önskar att hon kunde ha insett vidden av sin begåvning. Jag vet att hon såg mig som en vän (eftersom jag träffade henne efteråt då hon bad om ursäkt för sitt beteende den kvällen). Vi hade många samtal efter den kvällen där hon var nykter.

En grammis är bara en utmärkels och det året fick jag många (rockbjörnen, skap stependium, nöjesguidenpriset osv) .. Jätteroligt. Men det gör mig fortfarande ont att se det klippet när Leila destruktivt slaktar sin begåvning på grund av något som hänt henne evigheter tillbaka. Jag önskar att det inte hade varit så. Vi är alla destruktiva ibland och vissa av oss har sin historia att behöva kämpa mot. Jag önskar att Leila hade fått bara en morot att hänga upp sin begåvning på, det hade förmodligen ändrat allt... Denna underbara begåvade tjej.

d

Aftonbladet pokerblogg..

I dag har jag lagt ut mitt första inlägg på aftonbladet poker. I min blogg där kommer jag att babbla mest poker och ni är hjärtligt välkomna dit också så klart.
Här fortsätter jag att svamla mina innersta tankar om allt möjligt.

d

Lejon som i Lejonhjärta..

Jag har köpt nästan och förmodligen alla Astrid Lindgrens böcker till min dotter Astrid.
I dag frågade henne ifall vi skulle läsa något nytt. Bröderna Lejonhjärta. Jag älskade den här boken själv som barn.
Men jag läser in helt andra saker idag när jag nu låg i sängen med Astrid. Förstod inte som barn hur fint Astrid Lindgren gjorde ett barnsdödsdom till en saga. För att ge tröst åt det hopplösa öde som lilla skorpan stod inför. Han vet att han ska dö.
Eller ska bli död som Astrid kallar det. Hans storebror älskar honom mer än allt annat och målar upp en sagovärld som han skall få komma till. Detta är första kapitlet och jag höll på att börja gråta. En sekund tänkte jag att det kanske var för brutalt för en fyra och ett halftåring men sen kände jag att jag inte kan trolla bort det som är verkligheten för många barn som är cancersjuka och så. Vem skulle bäst kunna presentera verklighetens inte så "docksöta" vrår (ibland) bäst om inte Astrid Lindgren. På samma sätt som hon förklarade för mig när jag var barn.

Hon har alltid varit en av mina största idoler. Titta bara på hur hon gör pippi långstrump (som är en föräldrarlös ensam outsider och barn) till världens starkaste tjej. Är det inte fantastiskt? Hon tog alltid parti för dom svaga och gjorde dom till hjältar..
Hon ville alltid finnas där för barnen. Jag har döpt min lilla tjej till Astrid efter henne och det är jag så stolt över..

Nu är Astrd bara fyra och ett halvt och det är möjligt att när jag tar upp boken och skall fortsätta med kapitell två i morgon att hon tycker att det är för lite blider i den eller så men idag så var hon helt förtrollad och jag hoppas jag får läsa hela boken för och med henne och uppleva den igen fast med en vuxen individs ögon för det är uppenbart att den håller för det också.

hugs

d

Det var inte snällt mamma..

 -Vad är det för dag i dag? (Astrid)
- Det är Tisdag älskling (jag)
- Det tycker inte jag var snällt. (Ser fullständigt allvarlig ut..)
- Va? Varför är inte det snällt?
- Därför jag vill ha godis...

Var får hon allt ifrån. Och hur skall klara mig utan dessa kommentarer när hon växer ifrån dom?

Det är seg söndag, men en väldigt mysig sådan. Vi har inte fått tillräckligt med sömn men man får väl skylla sig själv antar jag.
Kass pokerkväll i går som ni säkert märkte från mitt tidigare inlägg, däremot hade vi roligt och blev full kastrull, vilket i min värld räcker med typ en päronkonjac (eftersom jag nästan aldrig dricker) Finken är allergisk mot alkohol så han blir väldigt sött högröd först och sen lite fläckigt vit i ansiktet. Det är inte på något sätt farligt för honom, men detta är hans reaktion i alla fall.

Nu sitter vi med datorerna i knät och spelar turnering. Jag spelar bara en därför att jag är för trött.. Han spelar som vanligt en miljard (typ). Jag reggade av misstag till en hu omaha 100e sit and go.. Jag är verkligen en jätteomaha (eller Yamaha som en invandrarfarbror på casinot trodde att det hette) fisk. På något märkligt vänster lyckades jag ändå vinna den.
Måste vara b2b riggen i farten..  Hälften är bust i min 100k garre och Finken sitter och spelar något finalbord heja heja..
Jag sa till honom att han måste köpa en jättefin blomma till mig som luktar godast i världen typ om han vinner och han lovade att göra detta. ;-)

I morgon är det dax för dagis och möte med en artist och en annan låtskrivare. Båda mycket begåvade. Ska bli skoj. Sen har jag lite att fixa med den här veckan inför Aftonbladet bloggen och ett annat jobb som jag inte vill berätta om än..

hugs

d


d

Otur i spel..

... men tur i kärlek. Jag har ändå allt jag vill ha just nu.

;-)


d

Nytt friskt blod tack!

Jag känner ett stort behov av frisk luft, friska tankar. Nya "inputs". Nytt blod i mitt liv. När jag har känt så här tidigare så har jag
kastat mig in i nya projekt med huvudet före och det har gått bra och varit bra för mig nästan varje gång, så nu ser jag fram emot att sätta tänderna i något nytt och utmanande.

Jag uppdaterar er med vad för hyss jag hittar på.

Igår var det myspys hemma. Jag hoppade över Rockbjörnen, delvis för att min syster bangade och delvis för att det kändes för överambitiöst att gå själv, var helt enkelt inte tillräckligt partysugen.

Konstigt det där med trasiga jeans.. På vissa ser det "billigt" ut och på andra är det supersexigt.
Fråga mig inte varför. Få killar passar i alla fall i det, den saken är säker.
Själv har jag ett par som är så trasiga att jag inte vågar ha dom på mig längre, skulle lämna på tok för lite åt fantasin, om ni förstår vad jag menar ;-)

d

Rockbjörnen i kväll

Dom har varit väldigt restriktiva med biljetterna eftersom det är så många som vill gå. Därför får man bara en biljett. Hmm..
Min lillasyster har bangat i sista minuten och jag funderar på ifall jag vill gå då. Pratade med Mattias på mitt förra skivbolag,  men han ska inte gå dit förrän till själva galan börjar. Svårt att bestämma mig för vad jag ska göra.
Inga andra jag känner heller som har biljett till själva middagen. Vem vill gå på middag själv? Inte jag i alla fall.
Vi får se hur det blir.

Igår var jag och min lilla Bobster på supermysig middag. Vi åt på en av våra favoritrestauranger Lao Wai. Det är kinesiskt, fast inte kinesiskt som vi är vana vid på krogarna här i sverige utan RIKTIG kinesisk mat. Supernice. Där träffade vi också Gino av en slump som satt och hängde med Micke.

Gino är en underbar och fin vän. Lojal och omtänksam.

Sen gick vi på cc och spelade lite cg. Jag spelade 2020 först och plussade lite grann och sen hoppade jag över till 5050 och började med att plussa där. Problemet när jag åker och spelar med Bobster är att jag får svårt att focusera på mitt spel. Jag tappar diciplinen och tålamodet lite. Precis dom elementen som nästan är viktigast när man spelar cg där. Jag kan inte sluta stirra bort mot hans bord. Våra blickar möts och jag blir aldeles varm. Vipps är diciplinen borta. Jag noterar inte vad fiskarna håller på med, tappar focus. Hur ser den och den ut när dom höjde.. vad har dom gjort innan och vad betade dom med vilka händer? Allt det där försvinner ju lätt när man inte kan låta bli att stirra bort mot bord 1. Eller försvinna bort i dagdrömmeri...
hm..  Hela min session slutade med att jag gjorde en dålig syn på 5050.. miniback för kvällen. Ingen drama men ändå back i stället för plus.

Ja, jag får väl konstatera att min gubbe blir dyr i drift för mig, men att han väl är värd pengarna. Jag vet ju vad jag skulle ta ifall jag måste välja.

d

Så dax att bli religiös dårå?

Lyssna på detta.. så fantastiskt bra. Jag tror. Inte på gud som en person med skägg osv. Men jag tror på en högre kraft.
En kraft man kan samla sig och förena sig med. En energi som vi människor inte kan se men känna.
Samma röst som talar till oss ibland. Som vi ibland lyssnar till och ibland inte. Samma källa kärleken kommer ifrån.
Samma energi som häntar själar till dom kroppar vi får när vi sätts till världen. En gudomlig energi.

Därför kan jag förlika mig med den här låten av Hillsongs. Lead me to the cross. Lite väl sakral på sina ställen textmässigt men fortfarande
en fantastisk komposition.

http://www.youtube.com/watch?v=vdq9Q8wJdjc

(oj.. måste kolla med it ansvarig på x5 hur i helvete ops.. man länkar vidare)

d

Esbjörn och Jag (Outside My Window)

Jag var med i ett SVT program för några år sedan, Kobra var det. Dom ringde mig och frågade ifall jag ville skriva en låt tillsammans med någon
samtidigt som dom skulle spela in hela den kreativa processen. Jag tackade ja under dom förutsättningarna att vi skulle hittan någon som jag vädigt gärna ville skriva med. Dom frågade ifall jag ville skriva med Esbjörn svensson och jag svarade blixtsnabbt att det var en toppenide´. Vi har träffats sporadiskt under många år ibland i samband med spelningar (där vi har spelat ihop) eller på samma scen. Världens finaste människa. Vi har alltid klickat och harmonin har innfunnit sig.

Vi träffades i SVT´s studio och började skriva. Det var enkelt och renodlad musikalitet. Han spelade något och jag visste vad han tänkte och tvärtom. Sen satt vi och bara förfinade hela vägen. Det hela resulterade i en låt som heter Outside My Window.
Jag har pratat med honom till och från sen dess och vi har konstaterat att vi MÅSTE spela in den. Eftersom den gick rakt in i hjärtat på oss båda.

När jag läste att han hade drunknat var det som om någon ryckte hjärtat ur kroppen på mig. Så konstigt. Så overkligt. Jag beslöt mig på något barnsligt sätt att det inte har hänt. Jag har fortfarande hans nummer i min telefonbok. Eftersom vi aldrig träffades dagligen så jag mig själv rätten att inte acceptera detta. Däremot så beklagar jag sorgen för hans nära och kära.
Så orättvist. Så vidrigt. En så fantastisk människa. Pappa och familjefar.

Rent musikaliskt var han ett geni. Hans känsla för musik var ett med hela hans väsen. Det var uppenbart att musiken älskade honom och den förlust som världen gjorde när han gick bort är lika stor som när Jan Johansson eller Jeff Buckly dog. Men hans musik lever vidare. Lyssna på Dodge The Dodo bland annat.
Här nedanför klistrar jag in texten till Outside My Window som vi skrev (och som jag kommer att spela in någon dag). Just nu betyder dom orden extra mycket dessutom..
Jag ska sjunga den för oss Esbjörn och du ska finnas hos mig då underbara begåvade vän och kollega..


Outside My Window

Where did you go driving?
What did you seek?
When will you go back finding
That I´m what you need

I can´t belive..

Outside my window
Falling.... leafs
Outside my window
Calling.. (baby please)

Outside my window, outside my window
insight
red-lights turn green

Baby come and find me
How do you feel
Why did you go driving
so far from me?

It´s so surreal..

Outside my window
Falling.... leafs
Outside my window
Calling.. (baby please)

Outside my window, outside my window
insight
red-lights turn green

Beck, Astrid och Holly på Indiansafari.. (i fjärilshuset)


godagodaserru..


fjäril vingar..


Vända andra kinden till..

Kanske, jag vet inte. Vi får se.. Jag avaktar och tänker positivt för att ge livet dom bästa förutsättningarna igen. Är man naiv då om man skriver "igen"?

I dag var vi på Fjärilshuset. Jag, Astrid, Holly och Beck. Älskade ungar. Så fulla av äventyrslust. Titta där mamma, nu går vi in i  en djungel... nästa fyller på..
.. och det gömmer sig indianer överallt (Beck). Ja med giftpilar.. eller hur mamma (Astrid).
- Nej Indianer är jättesnälla, Fast dom har giftpilar.. ååh.. titta vilken fin fjäril!!
Och där är en giftgroda.. (Beck)

Där bestämmer jag mig för att sluta bromsa ungarnas underbara fantasi.. Varför inte addera istället för att ta ner dom varje gång?

- Ja den är jättefarlig.. och om man tar på den så blir man död direkt (säger jag och spärrar upp ögonen).
- woooow säger barnen och sen vill dom stå och stirra jättelänge på  dom små grodorna.

Sen fikar vi, går hem, handlar Thai på vägen och fyller badkaret till hälften och alla hoppar i och busar så det dånar i hela huset. Vilken underbar dag. Tack Astrid, Holly och Beck.Världens roligaste lillasyster..

Hon säger..
- Humor på Stureplan är att alla övergödda, feta och framgångsrika gubbar vill ha en fixa, vaxad och från topp till tå snygg tjej.
Men hon ska inte ha några behov.. Hon ska bara vara snygg, kåt, glad och tacksam..
Men vad fan tänker dom? Dessutom orkar dom stå och klanka ner på tjejer som är där för allt möjligt. Om hur dom ser ut och hur dom beter sig. Som att dom är så djävla heta själva? Feta och tunna mitt på hjässan tycker dom att dom är guds gåva till kvinnan. Vaknar dom aldrig? Ser dom aldrig att.. titta den tjejen är way-out-of-my-legue?

Och hyfs? My ass.. Kasta en ytterdörr i ansikte på mig och se hur kåt jag blir då? Hur svårt ska det vara att öppna bildörren för kvinnan man uppvaktar? Eller förvänta dig att jag ska vara den som står för alla surpriserna och uppvaktandet? Hon fortsätter..
När jag är kär så älskar jag att piffa till mig och göra mig åtråvärd för min partner. Gillar snygga underkläder osv.
Men jag förväntar mig något tillbaka. Och om han tror att han är stekhet bara för att han har pengar och inte orkar anstränga sig för oss i övrigt så kan han DRA ÅT HELVETE!! Jag vill bli uppvaktad tillbaka och uppskattad tillbaka. Allt annat går FETT bort. Nä, ge mig en vettig man som är finkänslig och fattar att fin uppvaktning leder till en kåtare flickvän..
Smart nog att räkna ut hur man ska bete sig för att få åka..

Detta är min lillasysters kloka ord. Hon är löjligt rolig och jag skrattar så jag kissar på mig för det mesta när vi hänger ut.
Hon vet vad hon vill ha och går för det och inget annat. Självfallet har hon rätt. Kärlek behöver 2 individer med total hängivenhet och inget annat..

d

Jag hade den först..

På torsdag är det Rockbjörnen och eftersom jag inte har astrid då så tänkte jag gå. Min lillasyster och jag tänkte gå tillsammans beslöt vi oss för när vi träffades sist. Det ska bli extra kul därför.  Jag sa att jag alltid har ide´torka när jag ska besluta mig för vad jag ska ha på mig och att jag alltid får bestämma mig i sista sekunden.
Hon hetsade att .. snälla kan inte jag få styla dig på Rockbjörnen. Hon har bra koll. Den här gången ska jag låta henne göra det faktiskt. Men jag  är dock lite nervös eftersom jag vet att hon tycker att jag ska ha lite mer raffiga prylar på mig.. lool..

I går var jag på CC och spelade. Hade varit och ätit middag med Astrid och Kristofer innan och kände inte helt för att gå och spela eftersom dom skulle åka hem till mig och sova över. Jag har henne från och med idag och Kristofer började jobba idag vid ett så det underlättade enormt att han tog med henne hem till mig och sov över.
Men detta resulterade i att jag satt där och var blase´och mest ville åka hem. Jag spelade superdåligt och backade rakt ut.
Sen kom Gusten förbi och det blev ett mycket roligare bord (han spelar bra). Johan var också där (inte Storåkers som är i Finland just nu uten en annan Johan). När jag var ordentligt back så beslutade jag mig för att på allvar skärpa mig eftersom det var så meninslöst att hålla på så där. Då kunde jag lika gärna varit hemma ju. Jag tog mig samman och plussade igen förlusten. Sen gick vi och tog en kebab och åkte hem.

I dag gjorde Kristofer pasta Carbonara (killen  är löjligt bra på att laga mat) som jag och Astrid glufsade i oss. Sen drog han och jag och Astrid har haft en supermysig dag. Eftersom det är Lördag så var det himmelriket för henne eftersom hon får godis då.

Försökte vara lite pedagogisk med att hon skulle betala något själv med 6 kronor för att hon ska förstå sambandet.
Jag köpte hennes godispåse med allt annat jag handlade och hon fick betala en tablettask själv. Hon la upp den på bandet och gav kvinnan femman. Sen stod hon och väntade vi myndautomaten. När det inte kom ut några mynt där så sa hon till kassörskan. Var är min peng? Jag vill ha min peng?
- Den har jag tagit.
- Det var inte snällt för jag hade den först, svarade min lilla docka, och hela kön skrattade och jag med.
Sen förklarade jag för henne att det var ett byte. Du fick asken och affären tog pengen.

Nu sover mammas tjejjj..  och jag ska grinda lite online.

Samma Lika (obs hett kex singel!!)


jag och gusten.. (obs tjejer han är singel)


Ding ding ding..

Jag mötte upp Sam och Gusten på casinot och vi åt en bit. Det var tänkt från mitt håll att jag skulle spela cash games och ingenting annat, men Gusten hetsade mig att spela turneringen och det gjorde jag. Kan inte påstå att jag gjorde mitt A spel hela vägen. Men jag hade en mycket bra timing... Jag la hyfsade händer i lägen där det bombades på precis efter mig och jag bluffade i dom lägen som tillfället var rätt. 76 pers var med från början och var hyfsat short när det var 3 bord kvar. Lyckades plocka upp några helt ok händer när några shortstackade ställde in och vann dom. Finalbordet gick hyfsat,  men jag gjorde en riktigt dålig syn   när vi var fyra kvar. Shorthanded och Anders hackade på min BB varje varv. Vid ett tillfälle så ställde jag honom all in efter raise på knappen från honom. Han vek och min A4 fick stå. Varvet efter ställer han i samma pos och jag viker.. Varvet efter ställer han igen och jag börjar se rött. Tittar ner på KQ suit och av hans min att döma när han tittade på sina kort så var jag helt säker på att jag hade en coinflip. Jag synar och han visar 44. Det är en korrekt bedömning men också ett oerhört dåligt spel när jag synar. En onödig syn och hans fyror stod. Tredje platsen gav 28k och chiplead hade en miljard typ... så tredje eller fjärde plats ansåg jag inte gjorde större skillnad. Hur som helst slutade jag på 4de plats och fick 20k och rankingpoäng.. sen spelade jag lite 2020 mest för att varva ner, men det gick som tåget det också och jag slutade på 10k plus där. Så plus för kvällen kom jag precis hem och inser återigen att jag borde sova. Huvudet fullt av tankar som inte vill ge sig av.

Mycket har hänt på sistone och jag hörde av mitt ex att Astrid saknade sin mamma i morse. Kommer att bli en supermysig återförening i morgon. Jag längtar mig galen efter henne. Jag behöver ha henne hos mig, här  är så tyst och tomt utan mammas lilla docka.

Mycket pokersnack där, men det händer inte så ofta (för er som inte är insatta) så ni får ha överseende.

hugs

dilba

Måste lägga in så här i efterhand.. senildement som jag är stod jag utanför dagis när Astrids dagiskompis Klara påpekar att Astrid inte är på dagis i dag. Både hennes mamma och jag fnissade och jag frågade hennes mamma ifall Klara möjligtvis hade klivit rakt in i mytomanåldern. Vi skrattade åt världens sötaste Klara. Men flickan hade rätt. Astrid var inte på dagis, hon var hemma med sin pappa och bakade bullar. Det är inte förrän i morgon som jag får min  lilla sejj tillbaka. Men jag åker och äter middag och bullar med dom innan jag åker till cc ikväll så jag får vara med henne en liten stund i alla fall.

d

En helt ovanlig vanlig dag..

Fixat lite med bokföring och skit... Ja jag antar att detta får fler av er att brista ut i "Nej snälla påminn mig inte om detta".
Jag är sämst i världen på bokföring och min bokföringsdam är en undbar vänlig Finländska med söt brytning som vänder ut
och in på sig själv för att försöka förklara för mig hur det hela hänger ihop.

Om en stund ska jag gå och äta middag med en vän som också spelar poker och sen ska vi till Casinot och han ska
spela en turnering 1k+rebuy och jag ska spela cash games.
Jag spelade till kl 12 igår och plussade 12k. Kändes som ett bra resutat för dagen så jag gick hem.
Men som ni märker så kunde jag inte sova i alla fall.

Min hjärna går på högvarv och jag fick mig en tankeställare igår efter att ha krockat (lindrig seriekrock) i min taxi.
Vad är det som är viktigt här i livet? Vad måste jag focusera på? Dagarna går och när inte Astrid är här så kör jag på mest.
Måste stanna upp ibland och rensa tankarna och verkligheten ifrån dålig energi. Alla förtjänar vi att må bra och få vara lyckliga
i den mån lyckan kommer till oss. Allt annat är I-Lands problem. Och ibland så krävs det en liten seriekrock för att man ska vakna till...

Önska mig lycka till ikväll.

kramar
dilba

Flickan som hatade alla världens prästkragar..

... älskar inte...

Det finns fler prästkragar på ängen Dilbahar..
Nej det gör det faktiskt inte längre.
Jag har plockat vartenda en av dom bara för hans skull och hela
ängen ser ut som ett snötäcke av vita blomblad som
ibland far runt och vänder som en kappa för vinden..

Kanske är det guds straff för att jag plockade dom allihopa
och inte ville nöja mig med "älskar inte" från första, andra och tredje blomman.
Kanske skapade gud alla blommor lika på just den här ängen
av någon anledning?

Kanske gömmer sig någon liten prästkrage kvar under alla jag har plockat
men just nu är alla blad summan av "älskar inte"
och det börjar bli mörkt.
Några blåklockor sticker stolta upp och ser yrvakna
och triunferande ut i sina bladlösa skapelser.

Nedanför ligger förödelsen som ett spår av ett misslyckande.
Det blå lyser så vackert mot det vita,
Fridlysta och fulländade nickar dom godnatt
till flickan som nu hatar alla världens prästkragar..

d

älskar inte....

Vi hade en jättetrevlig "hang out" och det var verkligen roligt att spela flipper igen. Inte mycket till tävling dock eftersom per stod och studsade upp och ner och hejjade som mest exalterad när det gick bra för mig och tvärtom. Men roligt i alla fall.
Alltd så nice att träffa honom, vi kan verkligen prata om allt så jag känner mig alltid i tryggt förvar när jag träffar honom.

Efter det så skjutsade han mig till Casinot i sin väldigt "frääääsiga" Maserati. Så roligt att en sån laid back kille som Per har en
sån  bil som dom flesta killar skulle kapa högerarmen för (och tjejer för den delen). Det bästa är när jag berömmer honom för hans superheta bil, men tillägger sen att jag inte är någon "brumbrumtjej". Nä inte jag heller svarar han. Jag har inte ens någon koll på vad det är för motor i den här säger han och fnissar.. Sen fnissar vi ihop som busungar.

På CC spelade jag 2020. Lång och seg kväll som slutade på miniplus (drygt3k).
Sen kom jag hem och här var tomt och tyst eftersom Astrid är hos sin pappa..

Nu lite poesitrams. Borde vara dax för det va?

älskar... älskar inte.. älskar...älskar inte..
älskar .. älskar inte.. älskar.. älskar inte.....
älskar,, älskar inte.. ......älskar.........

älskar inte....
suck...

d

Snygg på håll??


Fan också, jag kommer att få pisk..

Jo det stämmer att jag är en riktig fighter om det är något jag verkligen vill lära mig eller nåt jag vill uppnå.
Men just i talande stund är jag faktiskt lite orolig.
Jag ska spela flipper med Per kl 17 och känner mig lite klen när det kommer till mina "skils" vad beträffar flippern just nu.
Kanske ska man tillägga att första gången han och jag träffades för över tio år så var det vid ett flipperspel.
Jag spelade och han stod och var nervös. Varför? Jo det fick jag reda på sen, det hade inget med mig eller flippern att göra alls, det var privat. Däremot så hyste han en enorm beundran för mitt spel på den tiden och han imbillar sig att jag fortfarande har det där i mig.

Och då till problemet. Han har spelat sen dess och blivit mästare av rang. Tror fan han har vunnit allt utom VM. Suck.
Med andra ord kommer jag att få pisk och förnedring till middag. Jag har inte knappt spelat någonting dom senaste åren och när Per har ringt och frågat om inte jag vill ställa upp på SM osv så har jag försökt förklara för honom att det bara skulle se larvigt ut eftersom jag är i så dålig form, men han verkar ändå inte tro mig av någon anledning. Skam den som ger sig, och jag kan ju alltid vara bra på en massa annat? Suck..
Eller så får jag åka till CC och spela aggressivtexas efteråt och geutlopp för mina frustrationer. Hey, I dont know.

Som min underbart roliga lillasyster säger när hon tycker att hon inte hade alla hästar inne..
 
- Men jag är i alla fall snygg??!! På håll??!!. 
Så jag antar att det   är det jag får bistå med idag. .. vara snygg... på håll..d

Fina människa!

Jag har träffat många underbara människor i mitt liv. Mitt ex är en av dom. Kristofer. Han är ärlig, han är rak.
Han är känslig, han är genomgripande omtänksam. Han har ett civilkurage som får dom flesta att blekna vid hans sida.
Han är fullständigt orädd för känslor och vad dom innebär, han följer sitt hjärta hela vägen. Han bryr sig inte om vem som säger vad, han focuserar alltid på det viktigaste och det är för honom vad hans inre röst säger och hans hjärta. Jag beundrar honom mycket och önskar ofta att jag kunde vara som honom. Ibland när saker händer så hör jag inom mig vad han skulle säga. Eller så ringer jag bara honom och får en del av det lugn han besitter. Alltid något snällt och omtänksamt i bakfickan har han.
Det är han som är pappa till Astrid. Hon har många av hans fina egenskaper och jag är så glad att jag fick barn med honom.
Borde inte alla känna så med sina ex? Eller vore det inte en utopi ifall man kände så med alla sina ex? Tyvärr är det inte så och många gånger får barnen lida för att föräldrarna hamnat i gräl eller förorätter med varandra eller sina nya liv.
Hur som helst är jag så glad att jag har Kristofer och han mig. Jag skulle nog göra nästan vad som helst för att se honom lycklig. Det är så det ska vara. Och då har vi ändå gått igenom mycket tillsammans. Han kan mig, han förstår mig och han älskar mig rakt in i själen. Och för det skall jag alltid älska honom vart än vi tar vägen i våra liv och vad som än händer.
Jag har alltid min bästa vän.

d

En riktig man!


Minnet..

Jag hittade 2 minneskort till min digitala kamera. Bilder som är tagna dom senaste 2 åren, ja kanske nästan 3 år tillbaka.
Bilder som funnits där hela tiden, som jag glömt och kanske till en viss del förträngt. Känns som om jag lite har levt i en sagovärld den senaste tiden. Hur mycket verklighet och substans som funnits där känner jag mig plötsligt osäker på. Kanske för att även dom bliderna har börjat blekna.
Jag konstaterar återigen att jag har ett väldigt selektivt och kort minne. Jag behöver digitala bilder som en påminnelse om mitt händelserika liv (jag antar att alla känner så om sina liv).  Hur som helst så laddade jag in dom i bägge mina datorer (utifal något händer något av datorerna).  Oj så mycket minnen som kom upp. Så mycket tankar och känslor som finns där under ytan som jag på nåt sätt lagt åt sidan. Det har fått mig att fundera på ett och två i mitt liv just nu.

Saker som trygghet. Hur mycket är det värt? Kanske underskattar jag det ibland eftersom jag är en person som älskar livspassion. Vänskap? Det är ju något som växer med tiden hur mycket man än tycker att man klickar med någon så är det tiden som visar hur rätt man hade. Och när jag tittar på dom här bilderna så undrar jag ifall jag inte har värdesatt vikten av djup vänskap som jag borde på sistone.

Förlåt mig, förlåt mig.. jag har sagt det förut..

Hur som helst är mitt minne kort och jag behöver mina nära riktigt nära.. annars går jag lite vilse tror jag.
Om dom inte finns i min omedelbara närhet så letar sig dimman fram.. hm..  får dålig sikt.. blir orolig och liten i själen.

d

Mammas sejj, mål och mening..


Mitt ljus mitt allt.. är hon inte underbar?


vårens första blommor 2008


sommaren 2007


Italien, Castiglioncello 2007..


Mamma..

Försökte reda ut det där för Astrid idag igen. Hur det hänger ihop.
Jag är din mamma. Mormor är min mamma och Mucadez är mormors mamma. Hon upprepade vad jag sa, men det gick lixom inte in. Så vi tittade på bilder från när Astrid var liten och jag fick åter förklara att hon har legat i min mage när hon var liten bebis. Och sen kom du ut.. Och då gjorde vi det här och det här och det här.. osv..
Sen åter tillbaka till att när jag var en liten bebis så låg jag i mormors mage osv.
Då trillade poletten ner och hon fick ihop det.

I morgon åker min goa mamma till London för att vara med sin syster ett tag. Det har varit superskönt och mysigt att ha henne här hos mig. Det kommer att bli tomt när hon åker. Har blivit bortskämd med barnpassningen och hennes sätt att ta hand om och skämma bort mig.
För ett tag har jag fått känna mig som en liten flicka igen, på gott och på ont, så klart.

Idag har allt gått väldigt långsamt, jag har varit lite trött efter gårdagens slit på CC.
Tappade en stor pott, när en fisk höjde upp på bb efter att mer eller mindre hela bordet hade limpat in. Samma kille har spelat höjningar på knappen och visat K5 vid showdow och spelat den stenhårt efter att fått 5 syn och bombat in i KQ6 bräda med 2 spader..  Så när han höjde upp på bb så fick han mer eller mindre hela bordets syn (inte konstigt med den tableimagen). Vilket inte alls behöver vara fel ifall man klarar av att spela mot hela bordet och även kan lägga sina egna händer ifall man är slagen. Hur som helst har jag KQ och vet att en träff mot hans 500 raise (inget raise som representerar monster pre med tanke på att hela bordet limpat in) skulle stå mer än väl.
Floppen  kommer Q67 två ruter. Jag har ruter kung.  Han betar 1200 och jag slår om till 2600.. Han synar.. turn åtta. .vi är båda hanska djupa och nu ligger det väldigt mycket i potten. Jag vet till hundra procent när han synar att han planerar att försöka bluffa mig på turn och förbereder mig på att syna ifall det kommer ett ofarnligt kort. Han säger plötsligt all in. OBS åttan var ingen ruter..  Jag säger syn och han visar upp set i åttor. Suck, för folk som har svårt att passa ett lägre par och tror att dom är bluffproffs och dessutom har den fatala turen att hitta en 2 outare..  Jag tappade lusten och spelade ett inköp till, men var för irriterad för att orka hitta mitt bästa spel igen.  Tråkigt back, spelade online när jag kom hem en halvtimme och plussade nästan 300 e  och det kändes ändå ok. Mest för att avsluta kvällen med en ok känsla i kroppen.
Nog om poker.

Bloggen här har exploderat på sistone och jag har blivit verväldigad över hur många som vill läsa den. Vilket är jättekul.
Jag har också själv upptäckt en massa bloggar som är roliga att läsa. Det är en värld som jag inte kände till innan.
Tack för det. Roligt som tusan.

Jag har gett mig själv total kreatvi frihet här. Om jag vill skriva ut poesi eller annat konstnärligt uttryck så gör jag det.
Och jag försöker inte tänka på vad i hela fridens namn ni vill läsa om utan istället skriver uppriktigt om det som faller mig in.
Ni är välkomna och era frågor likaså. Om jag tycker att dom blir för privata (vilket dom inte har blivit hittills) så svarar jag förmodligen inte. Vill man vara anonym så visst är det ok, men jag är mer reserverad i mina svar till någon som är anonym än annars.

I kväll ska jag bara vara hemma med Astrid och göra näst intill ingenting. Vi ska äta middag ihop snart och sen när jag har lagt henne vid åtta så ska jag grinda lite online (spela poker online för er som ser ut som fågelholkar)..  hahaha..


stora kramar
dilba

Heja oss..

I dag så har jag skrivit en låt med Molly Sanden. Urgullig tjej som jag gillade direkt. Mjuk, vänlig och begåvad.
Underbar röst. Vi fick till en låt som jag redan tycker mycket om. Sömnlös heter den.

Söta Molly..


Party Party..

Som  ni kan se tidigare i min blogg så är jag knappast  någon gedigen partyprinsessa..
Har tyvärr inte varit många fester som jag har varit sugen att gå på. Får massor av sköna inbjudningar, men tyvärr så
blir prioriteringen alltid någonting viktigare. Januari och Februari är dock riktiga partymåndaer inom musikbranschen.
Grammis, Rockbjörnen, Elle-Knappen.. osv osv.. Och så klart en uppsjö av andra film och andra premiärer på det.
Men Rockbjörnen och Ellegalan är väl dom som jag kommer att gå på ifall jag inte har något annat viktigare som måste göras då. Nu i Februari så ska jag med Frontstaker till Sundsvall också. Dax för Nordic Light turneringarna.
Pratade med Robert och vi åker upp dit den 5 te Februari. Ska bli riktigt kul.

Nu är det i alla fall dax för en mysig frukost med min mamma och Astrid. Jag skriver säkert något mer här senare idag eller ikväll..

hugs..

d

She´s MINE!!!!


galapinglor..


isabelle och jag..


Dagen efter..

Jag ber om ursäkt för er som jag inte såg på väg in till Grammis igår. Så kallt och allt man vill är att komma in, plus att jag alltid träffar en miljard vänner där så det blir en massa
- Nä men hej oj vad länge sen osv.. 
Ni fattar.. Bästa är att gå fram ordentligt och säga hej annars missar jag lätt.
Chirstoffer tror han ska få delad vårdnad av Linda, men asså hon friade till mig igår och nu är hon MIN!! Allt annat kan du glömma din gamla travtomte ;-)
Kul att så många har kikat in här idag. Stackars Jacob har fått sina fiskar varma av alla hans vänner på FB efter mina bilder på hans hångel med Björn. Vi hade roligt igår, minst sagt, som ni ser. I lindas blogg finns det blider på vårt nyfunna äktenskap. songbirdie.blogg.se  där är allt förevigat.

Jag laddade hem en mycket efterlängtad skiva från min sida. Brandy har släppt nytt och jjisssseeesss i lådan som min gode vän Stephen Simmonds skulle ha uttryckt det. Finns en låt som går på repeat och går rakt in i hjärtat på mig. Shattered Heart.
Ni får inte missa detta, dessutom  så tror jag att den låten kommer att bli en monsterhit. Skulle inte förvåna mig ifall det blir nästa singel. Första singeln Right Here (Departed) är brutal, men denna är till och med ett snäpp vassare.
Jag är i stort behov av den här typen av låtar just nu i mitt liv. Inspiration på ett andligt plan.

Ska skriva med Molly Sanden på  Lördag, ska bli jättekul. Astrid är min i morgon och jag saknar henne löjligt mycket.
Träffade upp henne och Kristofer och åt lite middag idag innan jag skulle iväg. Hon hade målat en teckning till mig.
Hon är väldigt nyfiken på det där med döden just nu.
- Åh vilket fint hus du har ritat Astrid.
- Ja och det där är du mamma som sjunger så fint, så fint.
- Åh tack älskling, jag tycker att du målar så fint Astrid...
- Och det där är jag mamma, jag har blivit död!

Omg..

- Jasså? Hur kom det sig Astrid?
- Nä jag blev det bara..
- Jasså ok, jag förstår älskling.

Sist men inte minst texten till Brandys Shattered Heart.. det säger mer än tusen ord för mig..

 
   
 

Brandy Shattered Heart
Don´t shatter my heart [x5]

I´ve been saving up this treasure for years
I hid it somewhere so no-one could touch it, yeh
With every love I had some reason to leave
No other like it 'cause it´s so authentic

Many driver couldn´t bear her though
Try to break through the gate
but didn´t have the gaul
When I looked in your eyes, I felt a glitch, yeh
So I present you with my most precious gift

I put my love in a jar
In my heart, like a piggybank
And I´m giving it to you
So whatever you do...

Don´t shatter my heart [x9]

Never knew that love can be so epic, yeh
But you save me 'cause you´re all heroic
Legend has it that you´ve earned this throne
Since you came and pulled the
sword out the stone

Many driver couldn´t weather the storm
You came in my life and turned the lights on
Now when you touch me baby, I can´t resist
So I present you with my most precious gift

I put my love in a jar
In my heart, like a piggybank
And I´m giving it to you
So whatever you do...

Don´t shatter my heart

In a big emergency
don´t break the glass, call me
Our love can save anything like the father Believe me
I´ll give you my all 'cause
My heart makes me stronger
And if you pour into it
I can go even harder

I put my love in a jar
In my heart, like a piggybank
And I´m giving it to you
So whatever you do...

Don´t shatter my heart [x25]


Lyrics: Shattered Heart, Brandy
grammis!

Jag var på grammis ikväll. Gjorde mig i ordning och bestämde mig för att slå till med en skön somrig klänning eftersom jag är löjligt trött på kylan. Som en revolt mot kylan skulle man kunna kalla det. Orkade inte någon trött liten svart Nordic-light outfit idag. Sen åkte jag och mötte upp X5 (digital distrubutionsföretag av musik som jag jobbar med).
Det är dom som har distruberat Easy.
Vi åkte till Hovet. Drack skumpa och hade hur kul som helst. Hela tillställningen är som en enda jättebranschfest för oss som pysslar med musik och efter över12 år så känner jag och har jobbat med dom flesta som har hållit på ett tag. Vilket är jätteskoj. Kul att se alla uppklädda och redo för party. Och party blev det. Jag satt brevid Johan (x5´s VD) och mitt imot Maria Linn (marknadsföringsansvarig) och på min andra sida satt Jacob (IT ansvarig). Jacob skröt eftersom han som en riktig IT nörd hade FB uppe i sin mobil hade 29 comments på att han var på Grammis. Då slog jag till direkt. I dare you! Vem har flest comments fram till tolv????? Jag hade sju. Efter mycket hustlande fram och tillbaka så bestämdes det att om han förlorade så skulle han (detta var hans val och nej han är inte gay) att han skulle bli tvungen att hångla med någon av dom andra anställda på x5. Jag i min tur tyckte att det kändes lindrigare för min del att gå fram till någon av honom utvald person och fråga ifall denna ville ligga med mig (ja, jag vet att detta är ett mycket pubertalt skämt). Men i mitt fall så är det ju inte dösvårt att gå fram till någon och fråga
- Ett ligg kanske för att snabbt (innan man får en jobbig reaktion) skratta och förklara läget. Men som sagt, jacob föredrog hånglet..   hm..
Vem vann tror ni? Självklart! Och bilden kommer som ett paket för er kära läsare. Fast håll med om att grabbarna faktiskt ser ut att njuta mycket. .. eller hur?
X5  var perfekt sällskap en sån här kväll som lätt kan bli rutin och seg efter så många år. Maria LInn är min nya ledstjärna i livet och Linda och Isabelle (som mötte upp oss på Berns) satte ytterligare en guldkant på min kväll.
Linda friade till mig (och jag svarade blixtsnabbt ja, innan hon hinner ångra sig) och gav mig ett underbart MiLajki armband.
Så söt är människan..

Tack söta ni. jag har haft en superkväll. Precis vad jag behövde.

d

Efteråt drog alla till Berns för efterfest och jag är fortfarande rund under fötterna när jag skriver detta till er.
En kväll som var superkul.

jacobs straff.. omfg..


johan och jag


underbara maria linn


Strax iväg..

Ska strax iväg och spela casinots 600+rebuy turre. Ska bli roligt. Känns mer som hyss än jobb i det här fallet. Skratta lite
åt galna all in´s och sen om man lyckas stacka upp sig så blir det vuxenpoker.
Men först innan jag drar lite poesitramsshmams..


I´m digging a hole
In the essence of nothing
out in the open and cold
Just to feel the walls closing in

In the presence of silence
I cried there is no other way
because I refuse to accept
worn out tries to call your name

sound of my heart breaking
leading to nothing, because of you
now you mark my words if you will
history´s written for those who wants to know the truth.

footsteps from here to nowhere..
but I gotta start somewhere..
you just gotta make sure you get there
if you know you can´t stay here.

I´m gonna bury this memory down so deep
throw rocks of filth and dishonour on top of it
to the phase of unrecognisable when I´m done
Working day and night till the memory of you is gone

mm..  precis så...


d

YO..

Kallast i stan på CC i går. Jag floppar öppet. Turnar stege (någon annan tomte sätter sin hålpipa trots bet, syn, och han sist att syna. Ok, det var en supertrevlig tomte men hur som helst, var jag sämt med mina händer hela tiden. Näst bäst varje gång. Fick passa kåk för högre kåk, river mår inte bra. Passade 88 på QQ752 bräda.. Bordets tightaste spelare verkade löjligt orädd när han  vauebetade river. Och mycket riktigt han hade synat mitt raise med QJ suit. Shortstackad stoppade jag in med AQ tvid två tillfällen och förlorade båda mina coins. Btw, är det någon som gillar AQ? Fy bubblan ;-) Daniel Klangefeldt på mitt bord, supernice och vi har alltid trevligt när vi ses.
I dag ska jag spela CC´s 600 rebuy turnering (ranking) brukar bli en riktigt saftig prispool på dom där, eftersom folk bombar på. Heja mig.

Träffade Yamilla på stan igår. Hennes fina mage växer och hon måste vara den vackraste gravida kvinnan jag sett på länge.
Inte för att hon är smal, ser ut som ett timglas och har riktigt sköna tuttar utan för att hon alltid så länge jag kan minnas fått visa leg på bussen trots att hon är över 30 och nu ser ut som en gravid tonåring.
Jag skojade till det och frågade hur hon gjorde, och hon skrattade och sa
- Krama  toalettstolen i 4 månader (hon spydde som en gris i början på sin graviditet) så blir du så här.

På Onsdag är det dax för Grammis, har inte riktigt haft lust att gå ett par år nu, men jag ska göra ett ryck i år eftersom
jag ska gå med mitt Distrubutionsbolag X5, och   jag vet att det kommer att bli superkul då.
Plus att det faktiskt är dax för mig att ta mig ut och svepa ett par applemartinis lite oftare. Linda ska dit också så jag lämnar Termosen hemma och drar på mig något lite mer raffigt (?).

En kompis till mig Rami frågade mig ifall jag ville följa med till Åre några dagar och åka skidor, vartpå jag försökte förklara för honom att jag verlkligen inte kan åka skidor. Nog för att jag har ett mycket bra balanssinne och säkert skulle kunna lära mig det, men mitt problem är lliiiiite delikat. Jag kan nämligen bara svänga till höger.
Jo det är sant.
Efter konstanta nära-gran-och-tall upplevelser och skidor som till följd av detta måste av för att sedan traska ner till trygghet så jag har lixom tappat hoppet på något sätt.  Längdskidor går bra, och snowboard var åtminstone lättare, men komigen folk är ju fullständigt galna som åker skidor. Det är ju fullständigt livshatande att ställa sig på dom där.
Dock har jag och Rami väldigt roligt ihop annars så jag kanske hakar bara för att komma iväg och skratta lite, vi får se.
I övrigt är det mest jobb som hängrar och flippersessions som min polare Per och jag ständigt försöker få till.
Han är löjligt bra som sagt så jag borde smygöva, men fan fan...

Sist men inte minst Astrid som just nu är hos sin pappa... Så sköna grejer hon säger..

- Mamma blir man död då? Kommer det blod då? (hon är superfashinerad av hur det där hänger ihop igentligen just nu).
Plus att hon helt av sig själv säger nötuttrycken.

-Mamma du är min "bästaste" mamman i hela världen.

Jo en sak till, jag är ju som sagt låtskrivare och lite svag för pophits. Craig David som jag bara tycker är så kallat helt ok annars har släppt enlåt som kommer att bli en mega hit. Helt säker är jag. Grymt svängig rackare.
Heter Just My Imagination.. check it out.

d


Poesitramsar vidare...

En miljard marker är det värt.
fortsätt leta gata upp och gata ner.
Så mycket smärta för mitt begär
att finna den kärlek som bara jag ser?

Så vem kan segla förutan vind?
Och vem kan ro utan åror?
Varför skiljas från vännen sin
Och varför alla dessa tårar?

Någonstans går ett svar och gror.
Ett öde har outgrundliga vägar.
Livet säger att vad du än tror..
Svaren någonn annanstans hägrar...

OK nu spårade jag ur igen.. hahahaa.. vi lägger ner här. Men delar av detta är bra och jag menade allt jag skrev i alla fall.

OVER AND OUT..

d

Pokermiljonen..

Lite minneslundspromenad just i detta ögonblick. Den här bilden är ifrån Pokermiljonen "finalen" som jag spelade mot Johan Storåkers. Jag var helt grön i poker då och kände hyfsad panik. Men jag kommer ihåg att strax innan finalen så fick vi 10 min paus och jag gick ut och tänkte.. Den här killen är riktigt bra på det här. Vad kan jag kontra med? Jag bestämde mig för att hela tiden försöka känna av ifall han kändes stark eller svag med sina händer.. och att oavsett vad han gjorde så skulle jag gå på den intuitiva känslan. Den finalen har sänts typ en miljard ggr, och folk har kommit upp och kommer fortfarande upp till mig.. så här tre år efteråt för att grattulera. OK? Jag såg en repris ett par år eferåt och fick panik över hur jag spelade vissa händer då, och idag är jag en väldigt mycket bättre texas holdém spelare. Men jag måste ändå få tillägga att den intuitiva känslan jag hade då, är samma känsla som jag har som ledstjärna när jag spelar "mitt bästa spel" idag. d

Många bilder bidde det..

Har tagits sinnessjukt många bilder på mig under årens lopp. Skulle bli bisarr egotripp ifall jag skulle lägga ut alla här. Men jag har lagt upp några stycken som jag själv tycker om. Är inte helt säker på vem som har tagit den här, men den är fin tycker jag.

23 maj på Gröna Lund

Här var en fantastiskt fin målning som (jag måste ta reda på vad han heter, den superbegåvade konstnären) gjordes iför en Gröna Lund spelning jag gjorde. Orginalet på den här har sålts på utställning har jag hört, men jag skulle gärna få tag i den.

Viva Las Vegas.. eller?

Hittade en massa bilder ute på Ultranätet som folk har tagit på mig vid olika tillfällen.. den här är tagen av Lina Olofsson i Vegas när jag var där. Jag tycker att den är fin.

Från början tack!

Nytt år!! Heja!

Ser fram emot det här nya året. Så mycket som händer och så mycket som har förändrats sen 2008
Allt har ett syfte och det är dom där små insikterna som är syftet som man kommer fram till då och då.
Jag har blivit äldre och fått klarare visioner. Blivit bättre på att se saker klart och tydligt. Även det mer komplicerade blir
lättare att förså och få klarhet i.
Kan vara svårt ibland att förklara för folk man känner som tex inte har barn, hur det förändrar din världsbild och
det kan vara näst intill omöjligt att prata med nyblivna föräldrar om världen utanför och hur allt i slutänden måste hänga ihop
när det stora omvälvande förälskelsestadiet precis har börjat för dom.

Som singel så fattar jag dock ingenting. Klart att man blir uppvaktad, men jag är bortskämd (eller skrämd av) med att ha befunnit mig i längre förhållanden under många år, så jag vet lixom inte riktigt hur man gör.
Jag har ju jättesvårt för spel. Vet inte riktigt hur man gör och gillar det heller inte. Det slutar med att jag undviker killar som
krånglar till det. Jag vill ha en MAN, ni vet en riktig man som inte är rädd för vad han känner. Som gillar känslan och vet att livet är kort och skört. En man som är närvarande i livet, som har varit med förr och inte blir neurotisk för minsta lilla.
En som uppskattar och älskar mig och gillar att hänge sig den känslan. En man som  jag kan göra det samma för.
Skämma bort med kärlek och omtanke och som jag har roligt och skrattar med, för tjejer, komigen.. humor är seriöst det som lättast lurar av en trosorna.. hahaha.. eller hur?

Arbetsmässigt är det mycket som händer också. Jag har bestämt mig för att skriva och spela in 2 låtar till mig själv innom snar framtid och jag har beställningar på ganska mycket musik som jag ska skriva. Ett föredrag i mars (som jag i ärlighetens namn bävar för). Jag har aldrig hållit föredrag. Mycket bloggande och en massa poker så klart.

jag spelar online för FrontStaker och det har fungerat jättebra eftersom dom är underbara att ha att göra med.
men jag saknar att spela stora liveturneringar så jag ska ta och söka en livesponsor.
I Februari (inte säker på exakt datum) så åker jag upp för FrontStaker och spelar Nordic Light i Sundsvall. Ska bli superkul.
Nu tar vi det hur som helst från början, Tack!

d

nyårs poesitrams....

Ibland kommer dom bara.. går inte att hejda. Som barn älskade jag poesi 
och gör det fortfarande. 
jag väntade i din trappa

och folk gick förbi

och undrade för sig själva

var sånna små flickor 

kunde höras hemma vid.

 

jag satt själv länge och tänkte 

och timmarna gick

ensamma små tankar 

som plötsligt fått löpa fritt

 

jag prövade känslan

det gjorde den öm

små hopp som för sekunden

förvandlades till en dröm

 

du visste vad jag tänkte

förstod vad jag sa

att du gick men återvände

för att skriva på nya blanka blad

 

men  kylan bet till slut av drömmen

för sanningen vi vet

att det ändå bara är tysta drömmar

ur en bok om ensamhet?

 

som tiger som muren

när jag går hem

och har väntat för länge

vid din trappa ensam igenRSS 2.0